Το καλάθι σου

Το καλάθι σου είναι άδειο

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ

ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΕΠΙΣΤΡΟΦΗΣ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΠΙΣΤΡΟΦΩΝ

- Η επιστροφή των προϊόντων γίνεται το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών απο την ημερομηνία παραλαβής και εφόσον τα προϊόντα βρίσκονται στην αρχική τους κατάσταση.

- Η διαδικασία επιστροφής έχει ως εξής:

α) Στην περίπτωση επιστροφής και αντικατάστασης προϊόντος καλείτε στο +30 210 62 30 739, από Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 11 π.μ.- 4 μ.μ. ή στέλνετε email στο support@thiros-bags.gr με θέμα "Επιστροφή και αντικατάσταση προϊόντος" και ενημερώνεστε σχετικά με τα επόμενα βήματα της επιστροφής*.

β) Στην στην περίπτωση επιστροφής χρημάτων:

- Αν η πληρωμή έχει γίνει ηλεκτρονικά (μέσω κάρτας ή PayPal), η επιστροφή γίνεται αυτόματα στο λογαριασμό του πελάτη και το ποσό εμφανίζεται σε 2, 3 εργάσιμες ανάλογα την τραπέζα.

- Αν η πληρωμή έχει γίνει με αντικαταβολή, η επιστροφή γίνεται μέσω τραπεζικής κατάθεσης, το αργότερο εντός δεκατεσσάρων (14) εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του προϊόντος που έχει επιστραφεί, και τα έξοδα τραπέζης δεν επιβαρύνουν τον πελάτη.

Για τυχόν απορίες, καλέστε στο +30 210 92 4000, Δευτέρα έως Παρασκευή και 11 π.μ.- 4 μ.μ.

* Αναλυτικά βήματα επιστροφής

Το δέμα που επιστρέφετε στην περίπτωση επιστροφής & αντικατάστασης:

1. Πρέπει να είναι κλειστό και σε καλή κατάσταση
2. Το παραδίδετε εσείς σε κατάστημα courier

Το δέμα που επιστρέφετε στην περίπτωση αγοράς με αντικαταβολή και επιστροφής χρημάτων:

1. Πρέπει να είναι κλειστό και σε καλή κατάσταση
2. Το παραδίδετε εσείς σε κατάστημα courier
3. Συμπληρώνετε τη φόρμα επιστροφής που βρίσκετε ΕΔΩ με τα στοιχεία τραπέζης και την εσωκλείετε στο δέμα. Σε περίπτωση που δεν έχετε πρόσβαση σε εκτυπωτή, μπορείτε να καλέσετε στο +30 210 92 40000, Δευτέρα έως Παρασκευή και 11 π.μ.- 4 μ.μ. και να ενημερωθείτε για τα επόμενα βήματα.

ΣΗΜΕΙΩΣΕΙΣ:

1. Σε όλα τα προϊόντα μπορείτε να αλλάξετε ή να επιστρέψετε κάποιο προϊόν που αγοράσατε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.thiros-bags.gr.

2. Στην περίπτωση αλλαγής- επιστροφής προϊόντων από την Κύπρο και τον υπόλοιπο κόσμο, το κόστος μεταφορικών επιβαρύνουν τον πελάτη.