Το καλάθι σου

Το καλάθι σου είναι άδειο

ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ ΣΟΥ

ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ

Οι τσάντες και τα αξεσουάρ THIROS φτιάχνονται με άριστης ποιότητας δέρμα και τεχνητό δέρμα, ωστόσο η καθημερινή χρήση, οι καιρικές συνθήκες, το καυσαέριο καθώς και η πιθανή επαφή με αρώματα/κρέμες/λάδια ταλαιπωρούν την εμφάνιση του υλικού.

Ακολουθώντας τις παρακάτω συμβουλές θα φροντίσετε ώστε η τσάντα/αξεσουάρ THIROS που μόλις αποκτήσατε να αντέξει στο πέρασμα του χρόνου.

  1. Μην ακουμπάτε την τσάντα στο πάτωμα/σε σημεία που είναι βρώμικα ή/και με άγρια επιφάνεια
  2. Καθαρίζετε με νωπό πανί και ελαφριές κινήσεις μία φορά το μήνα την τσάντα σας
  3. Περάστε κάθε 6 μήνες τη δερμάτινη τσάντα σας με ειδική κρέμα φροντίδας δερμάτινων υφασμάτων ακολουθώντας πιστά τις οδηγίες του προϊόντος που προμηθευτήκατε.
  4. Μην χρησιμοποιήσετε ποτέ καθαριστικά που περιέχουν οινόπνευμα.
  5. Όταν δε χρησιμοποιείτε την τσάντα σας, γεμίστε την για να διατηρεί το σχήμα της.
  6. Αποθηκεύετε την τσάντα σε υφασμάτινη τσάντα αποθήκευσης για να "αναπνέει".
  7. Αν η τσάντα είναι από δέρμα suede και εκτεθεί σε βροχή, μην τη στεγνώσετε με πιστολάκι. Όσο πιο άμεσα μετά την έκθεση στο νερό, πάρτε ένα μαλακό ύφασμα (ιδανικά πανάκι microfiber, όχι έντονου χρώματος, για να αποφύγετε τη μεταφορά χρώματος στο suede ύφασμα) και ταμπονάρετε (χωρίς να τρίψετε δηλαδή) τα υγρά σημεία ώστε να απορροφηθεί η υγρασία. Στη συνέχεια, γεμίστε την τσάντα με εφημερίδες και περιμένετε να στεγνώσει μόνη της.

 

THIROS BAGS- 1 χρόνος εγγύηση

Σκοπός μας στη THIROS BAGS είναι να παρέχουμε προϊόντα και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας για αυτό και με την παρουσία της απόδειξης αγοράς, παρέχουμε εγγύηση διάρκειας 1 έτους σε κάθε πελάτη.

Η εγγύηση καλύπτει επιδιορθώσεις κατασκευαστικής φύσεως και όχι φθορές που επήλθαν από κακή χρήση των προϊόντων.

Αναλυτικότερα η εγγύηση καλύπτει επιδιόρθωση για:

α) Λουράκι που κόπηκε
β) Logo/αγκράφα που έφυγε
γ) Φερμουάρ που χάλασε
δ) Διακοσμητικό στοιχείο που κόπηκε

Για να επωφεληθείτε την εγγύηση το μόνο που χρειάζεται να κάνετε είναι να πάτε στο κοντινότερο κατάστημα THIROS και να παραδώσετε την τσάντα σας ΜΑΖΙ με την απόδειξη αγοράς.

Σημείωση

Η διάρκεια της εγγύησης είναι ένα (1) έτος, ξεκινώντας από την ημέρα που αγοράστηκαν τα THIROS προϊόντα και ισχύει για μια (1) επιδιόρθωση ανά προϊόν!